maanantai 17. lokakuuta 2016

workworkwork..

Bona tarda!
Viime viikon maanantai alkoi 07:30 herätyksellä, menin suihkuun, valmistauduin ja menin alakertaan aamupalalle. Tähän Residenssia Augustan pakettiin kuuluu aamiainen, lounas ja illallinen. Välipalaksi saa myös muroja ja jugurttia, jos haluaa. Aamiaiseen kuuluu erilaisia leipiä,  leivän päälle juustoa, makkaraa, muroja ja jugurttia. Yleensä syön pari paahtoleipää ja juon kahvia. Sovittiin esimieheni kanssa, että maanantaista lähtien olen töissä 10-15, koska esimieheni tulee myös 10 aikaan töihin. Joudun lähtemään suunnilleen joka aamu 08:45 töihin

 Alue missä asun on nimeltä Gracia. Pidän tästä alueesta tosi paljon, kaikki on lähellä ja täällä on kaunista. Otan joka aamu gracian juna asemalta junan  Placa de Catalunyaan, ja sieltä otan R1 junan Badalonaan. Badalonasta taas otan bussin joka kestää n.15 minuuttia työpaikalleni. Tämä tuntuu tosi pitkältä matkalta, kun on tottunut 20 minuutin työmatkaan ja omalla autolla kulkemiseen. Toisaalta pidän junassa istumisesta, kun näkee kivoja maisemia.

Tein viimeviikon käännös tehtäviä, ja esimieheni sanoi että aloitetaan Suomeen kontaktointi tällä viikolla. Tänään tehtäväni oli että tutkisin suomalaisia yrityksiä, löytyykö heiltä samoja tuotteita mitä meiltä löytyy. Suunniteltiin myös esimieheni kanssa miten otan yhteyttä yrityksiin, ja mitä aijon sanoa heille.

En tule varmasti koskaan tottumaan tähän Espanjalaiseen rytmiin. Minusta on ihan hullua, että ihmiset syövät lounaan vasta 13:30-15 aikaan. Olen ottanut nyt monta päivää salaatin mukaan töihin, ja syönyt sen tauolla kun taas muut ovat syöneet pienen leivän ja jugurtin. Illallinen taas syödään 20-22:30 aikaan. Meillä täällä residenssiassa on tosi hyviä ruokia ja joka päivä on erilaista ruokaa.

Nyt taidan lähteä iltakävelylle Barcelonan keskustaan,
lopuksi kuvia viimeviikosta.
Ciao <3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti